Autorijlessen op maat

Autorijschool Kirsten Vinke verzorgt autorijlessen op maat en is uitgegroeid tot één van de betere autorijscholen van Arnhem, Velp en omgeving. Kirsten Vinke is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en/of ad(h)d. Ook is ze gediplomeerd in het begeleiden van mensen met rijangst en/of faalangst.

Iedereen is welkom bij Autorijschool Kirsten Vinke. Voor reguliere rijlessen en een versnelde rij-opleiding ben je bij Autorijschool Kirsten Vinke op het juiste adres. Heb je jouw rijbewijs al maar wil je graag een opfriscursus? Ook dat is mogelijk!

Kirsten Vinke is sinds 2001 rijinstructrice. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in het opleiden en begeleiden van jonge, oudere, onrustige maar ook (faal-)angstige leerlingen. Plezier, humor en geduld zijn een paar eigenschappen die goed bij Kirsten Vinke passen. Bij Kirsten Vinke krijg jij autorijlessen op een ongedwongen en geduldige manier. Naast goede autorijles staat Kirsten Vinke garant voor een prettige sfeer in de auto tijdens de rijles. Wil je weten hoe andere (oud)leerlingen van Autorijschool Kirsten Vinke de autorijlessen hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de reviews. Heb je interesse in motorrijlessen, dan kan je contact opnemen met De Motorschool. Motorrijschoolhouder Maarten van Rietschoten heeft, net als Kirsten Vinke, de leerling centraal staan bij het goed en veilig leren rijden.

Tijdens de rijles krijg jij als leerling uiteraard de volle aandacht. Met geduld, begrip en vooral plezier kan iedereen slagen bij Autorijschool Kirsten Vinke!

Rijles in Arnhem, Velp en omgeving

Autorijschool Kirsten Vinke geeft les in Arnhem, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Oosterbeek, Doorwerth, Elst, Huissen, Bemmel, Westervoort, Duiven en Zevenaar. Wij halen je thuis op of, in overleg, op een ander adres. Na afloop van de rijles word je weer teruggebracht. Woon je buiten het bovengenoemde gebied? Dan kan er op een centraal punt worden afgesproken. Neem contact op met Autorijschool Kirsten Vinke en bespreek de mogelijkheden.

Gratis proefles? Meld je nu aan!