Reviews

Kirsten Vinke heeft al erg veel leerlingen aan hun felbegeerde rijbewijs geholpen! Wil jij een review over Autorijschool Kirsten Vinke doorgeven? Vul dan het contactformulier in zodat wij jouw review hier op de website kunnen gaan plaatsen. Alvast dank!

Ik begon pas op mijn 23e met lessen. Door de goede lessen van Kirsten kreeg ik toch het rijden onder de knie en ondanks dat ze het nodige te verduren had bleef Kirsten altijd aardig en geduldig. Hierdoor is het me gelukt om in 1 keer te slagen voor mijn examen en ik rijd nu met veel plezier! Het enige wat ik verleerd ben is fileparkeren, maar na een mooi voorval op Facebook te hebben gezet (ik had een toevallige voorbijganger mijn autootje laten inparkeren) stelde Kirsten voor om nog een lesje fileparkeren te doen. Dat noem ik nog eens een goede nazorg!

Mariëtte
Bij Kirsten in de auto is het altijd gezellig: muziekje aan en lekker een stukje rijden! Door het geduld van Kirsten en de ontspannen sfeer leer je op een prettige manier de fijne kneepjes van het autorijden. Ik stapte altijd met veel plezier de auto in en met succes, want dat rijbewijs had ik in één keer binnen!

Emma
Kirsten heeft engelengeduld, is altijd vrolijk en is gewoon erg gezellig. Voor mij was het best spannend om op “latere” leeftijd voor het eerst rijlessen te gaan volgen, maar direct na de eerste les was ik enthousiast. Kirsten is ook nog eens enorm flexibel – als ik een keer ergens anders opgehaald wil worden voor een les of wil ruilen met iemand dan probeert ze altijd iets te regelen. Fijn voor mensen met wisselende roosters!
Ester
ik zocht een rijschool die rekening hield met angsthazen zoals ik en vond Kirsten. Kirsten heeft groot talent om je op je gemak te blijven stellen. Ik begin er steeds meer in te geloven dat ik het bewijsje nu best wel eens zou kunnen halen.
Daan
Voor mij was het een drempel om te beginnen met rijlessen vanwege een auto-ongeluk. Na de eerste les was ik gelijk om! Ik volgde met plezier de lessen en het is altijd gezellig met Kirsten. Ik voelde me op mijn gemak en heb veel geleerd. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Laura
Ik ben pas om mijn 45e begonnen met rijlessen en ik had een behoorlijke faalangst opgebouwd bij een andere instructeur. Kirsten heeft mij het vertrouwen gegeven om door te zetten en om uiteindelijk te slagen voor mijn rijbewijs. Haar kalme en vriendelijke houding zijn daar heel belangrijk in geweest. Ik heb inmiddels een nieuwe baan die ik niet had gekregen als ik geen rijbewijs had gehad!
Nathalie
Op mijn 44-ste heb ik mijn rijbewijs gehaald na heel goede en prettige lessen bij Kirsten. Ik heb geen autisme of adhd, maar was dus wel een ‘iets oudere’ en best onzekere leerling. Kirsten heeft een fijne uitstraling, accepteert je met al je rariteiten. Ze legde alles helder en rustig uit, en met haar gevoel voor humor creëerde ze een ontspannen sfeer, wat mij erg geholpen heeft. Ik kan lessen bij Kirsten voor iedereen aanraden!
Wietske
Ondanks grote onzekerheid voelde ik me bij Kirsten meteen op mijn gemak. Zij is altijd heel rustig en voelt precies aan, hoe ze met iemand moet communiceren zodat alles begrijpelijk over komt. Ik had na elke les het gevoel, dat ik enorm veel had geleerd. En voilà: Bij de eerste keer geslaagd! Bedankt Kirsten!!!
Sibylle
Ik was al 42 toen ik begon met rijlessen. Ik ben opgegroeid zonder auto en had ook als volwassene weinig in auto’s gezeten, omdat ik dan vaak angstig was. Vanwege praktische redenen besloot ik een paar jaar geleden toch mijn rijbewijs te gaan halen. Elke les was ik zeer gespannen (ook ver van te voren al) en ik had er eigenlijk weinig vertrouwen in. De eerste 2 rijscholen die ik had waren niet bepaald ondersteunend en bemoedigend. Daardoor ging ik me nog onzekerder voelen. Toen ben ik overgestapt naar Kirsten, omdat ik zag dat ze ervaring had met rijangst. Kirsten heeft geduld, is positief en heeft me steeds aangemoedigd. Ze was ervan overtuigd dat ik een rijbewijs zou kunnen halen, maar ze was ook heel eerlijk over het feit dat het bij wel wat langer kon gaan duren dan gemiddeld. Mijn gestress en de nodige huilbuien tijdens de rijlessen heeft ze heel goed opgevangen en uiteindelijk kreeg ze gelijk. Ik ben geslaagd. Ik heb Kirsten ervaren als een positieve, betrokken en kundige instructrice. Ze heeft me geholpen om door te zetten!
Marieke
Wat ik zo fijn aan Kirsten vond is dat zij veel geduld heeft. Ik zelf had erg last van mijn faalangst, zij heeft mij hier heel erg mee geholpen en ze stelt je zo erg op je gemak. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
Rasha
Twaalf jaar geleden heeft mijn partner ook bij Kirsten rijlessen gevolgd. Hij was er al zo positief over dat ik niet achter kon blijven. Eind vorig jaar begonnen met lessen. Alles rustig opgebouwd. Heb het met erg veel plezier ervaren. De humor, het vertrouwen. Elke les was weer een feestje.
Heb met erg veel plezier bij Kirsten Vinke gelest!
Joukje
“Kirsten is een vrouw die oprecht aandacht heeft voor de leerling. De lessen worden in een concreet tempo opgebouwd en er wordt de tijd genomen om lastige situaties in het verkeer goed onder de knie te krijgen. Kirsten beschikt over een positieve instelling met humor. Een fijne periode gehad met lessen en in 1 keer GESLAAGD”.
Wouter
Na de nodige jaren besloten om alsnog mijn rijbewijs te halen. Ik ben op zoek gegaan naar een rijschool met een vrouwelijke instructrice omdat ik met hier simpelweg prettiger bij voel. Ik ben bij Kirsten terecht gekomen en het voelde voor mij meteen goed. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven maar de praktijkkennis wordt ook voortdurende besproken en getoetst tijdens het rijden. Ik vind dit een hele fijne manier om te leren rijden en gelukkig ook met goed gevolg; heb onlangs mijn roze papiertje in ontvangst mogen nemen.
Heel erg blij mee! Nogmaals dank Kirsten 🙂
Joy
Tamara
Ik heb al mijn rijlessen bij Autorijschool Kirsten Vinke gevolgd. Vanwege rijangst heb ik specifiek gekozen voor de rijschool van Kirsten Vinke, omdat zij hierin gespecialiseerd is.
Ik heb vaak op het punt gestaan om te stoppen met lessen, vanwege de rijangst. Kirsten heeft mij telkens gesteund en gemotiveerd om vol te houden. Dit heeft als resultaat gehad dat ik vorige maand mijn rij-examen gehaald heb, dit was zelfs in één keer.
Kirsten is zeer professioneel in het lesgeven en heeft veel geduld. Het is duidelijk merkbaar dat zij grote ervaring heeft in begeleiden van mensen met angst of andere klachten die het leren rijden in de weg kunnen staan. Ook heeft ze veel humor, waardoor er een ontspannen sfeer heerst in de auto, wat erg prettig is als je zoals ik rijangst hebt.
Kirsten Vinke heeft goed zicht op de mogelijkheden van een leerling. Ze overlegt telkens wat haar inschatting is van het leerproces.
Halverwege mijn rijlessen ben ik verhuisd van Arnhem naar Den Haag. Ik heb er geen moment over getwijfeld om met een andere rijschool verder te gaan. Ik ben met de trein teruggereisd naar Arnhem voor de vervolglessen en heb daar geen moment spijt van gehad.